|  | 
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
| g de salsintagma nominal femení | 
|  TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 2 El consum de productes fets a base de carn cuita significa una aportació d'1,6 g de sal per dia, és a dir, de 640 mg de sodi. | 
|  TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 2 Uns 12 g de productes crus fets a base de carn signifiquen, en la hipòtesi d'un contingut elevat, un 4 % de sal, 0,48 g de sal, això és, 190 mg de sodi. | 
|  | 
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
  
  Telèfon +34 932 701 620.  informacio@iec.cat - Informació legal 
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons