|  | 
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
| gelificantadjectiu | 
|  Educació Química - EduQ (2009) Freqüència: 21 En l’article s’expliquen els procediments per elaborar gelatines i estudiar-ne les propietats, les característiques de diversos productes gelificants i les tècniques d’esferificació i d’esferificació inversa. | 
|  Educació Química - EduQ (2009) Freqüència: 21 Els diferents productes gelificants (gelatina de cua de peix, agar-agar, goma gellan, carragenats, etc.) donen textures diverses i, a més, es comporten d’una manera diferent davant l’acció de la calor, en presència de sals, etc. | 
|  Educació Química - EduQ (2009) Freqüència: 21 Els alumnes disposen d’una fitxa informativa amb una breu descripció i algunes propietats de cadascun dels productes gelificants. | 
|  Educació Química - EduQ (2009) Freqüència: 21 Cada equip disposa d’una caixa amb flascons petits dels productes gelificants. | 
|  | 
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
  
  Telèfon +34 932 701 620.  informacio@iec.cat - Informació legal 
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons