A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
granjanom femení |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 4 La bromatologia, que estudia els aliments en tots els àmbits que la Unió Europea expressa com «des de la granja al plat», és una ciència d'aplicació d'altres disciplines més generals, químiques i biològiques. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 4 En col·laboració amb Bauckhof, una granja orgànica, s'han desenvolupat perfils d'espelta de processament més fàcil, tot optimitzant el producte final. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 4 Cal comprendre on ens situem: a l'entorn rural, on la disponibilitat dels aliments és directa del camp o de la granja, o bé en un entorn urbà, en el qual els aliments disponibles han estat condicionats o preparats per aconseguir la millor data de durabilitat i la màxima comoditat per al consumidor. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 4 A La Fageda es porta a terme tot el procés, des de criar les vaques que donaran la llet fins a produir, envasar i repartir el iogurt de granja que després podem trobar al supermercat. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons