A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
hidrolisinom femení |
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1918) Freqüència: 59 Posteriorment Pierry i Gruzewska (2) han recomanat una tècnica més complicada: tractament per la potassa a 35 per 100 a 120° durant 30 minuts, neutralització pel clorhídric, precipitació dels proteics mitjançant el nitrat mercúric, hidrolisi pel HCI a 120° durant mitja hora i determinació de la quantitat de glucosa resultant pel procediment de Bertrand. |
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1918) Freqüència: 59 Es renta el precipitat obtingut per l'alcohol i l'èter i es mesura el glucogen, ja sigui per pesada, després de dessecació — el millor és practicar diverses pesades a intervals regulars, guardant el glucogen en l'estufa a 55° i amb sulfúric fins i tant que s'hagi estabilitzat el pes, dessecació completa, — ja sigui per polarimetria o bé per hidrolisi mitjançant el tractament pel ClH, de manera que la solució de glucogen en contingui un 2'2 per 100. |
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1918) Freqüència: 59 Mesures comparades de la proporció de glucogen en una solució abans i després de bullir-lo en la solució acètica per nosaltres empleada i en les condicions del mètode nostre, no demostren que hi hagi hidrolisi. |
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1918) Freqüència: 59 Directament se incorpora la necessària quantitat de clorhídric — que resulti al 2,2 % en la barreja total — i procedim a la hidrolisi. |
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1915) Freqüència: 59 El mètode òptic parteix d'una premisa: que aquests ferments tan netament específics ataquen indiferentment, bé l'albuminoide originari, bé les peptones de grossa molècula que resulten de la seva hidrolisi amb l'àcid sulfúric. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons