A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
higienenom femení |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 7 A més, s'acosta a les qualitats organolèptiques, a aspectes relacionats amb la higiene i la salut o a la física i la química de l'aigua. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 7 Aquí hem de triar els punts on l'aigua sigui més propera a la incorporació a l'aliment, i també l'aigua usada per a la higiene tant de les persones com de les superfícies i l'utillatge del procés de fabricació. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 7 En la majoria de les empreses es torna a clorar per reforçar el clor inicial i garantir un poder desinfectant residual durant tot el procés industrial de neteja, des de les matèries primeres fins a les instal·lacions, i també en la higiene del personal implicat. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 7 Aquests tipus de compostos desenvolupen un paper important en la higiene mental i influeixen sobre diversos processos relacionats amb alguns tipus de malalties mentals: la depressió (estacional, postpart), el trastorn bipolar (depressió, mania), els dèficits d'atenció, les síndromes d'hiperactivitat, etc. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 7 Aquests tipus de compostos desenvolupen un paper important en la higiene mental i influeixen sobre diversos processos relacionats amb alguns tipus de malalties mentals: la depressió (estacional, postpart), el trastorn bipolar (depressió, mania), els dèficits d'atenció, les síndromes d'hiperactivitat, etc. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 7 L'estudi fa èmfasi en la competència culinària a la llar, en els coneixements d'alimentació i de seguretat, en la pràctica sobre la conservació dels aliments, la compra i la higiene domèstica. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons