A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
hortalissanom femení |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 2 El Codi Alimentari Espanyol (CAE) defineix com a fruites els «fruits, inflorescències o parts carnoses d'òrgans florals que han assolit un grau adequat de maduresa i són propis per al consum humà» i com a hortalissa la «planta hortícola del temps que es pot utilitzar com a aliment, ja sigui en cru o cuinada», i denomina «verdures» el grup d'hortalisses la part comestible de les quals està constituïda pels seus òrgans verds, és a dir, fulles i tiges (bleda, créixens, ruca, espinacs, etc.). |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 2 Així, no és el mateix ingerir la quantitat recomanada a partir d'un sol tipus de fruita o hortalissa que fer-ho amb la major variació possible. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons