ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

integral

adjectiu
Terminologicitat: 0.558




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 3

A causa del seu gust suau i de nous, el Kamut® ser utilitzat per a tots els pans i productes de panificació en els quals habitualment s'usa blat o espelta, especialment per les bones propietats del Kamut® en comparació amb el blat integral i per la seva bona fermentació al forn, encara que el Kamut® presenta una vida útil més curta.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 3

El test és adequat per a productes amb un contingut baix en gluten, com ara la farina d'espelta, mentre que no és adient per a la mesura de tipus de farina integral.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 3

Des de l'any 2006, VINSEUM està immers en un intens procés de transformació integral amb la ferma voluntat de modernitzar una entitat que haurà de ser una referència cultural en el món del vi en l'àmbit internacional.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons