ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

lleuger

adjectiu
Terminologicitat: 0.422




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 4

El fet que a temperatures de 35 i 40 ºC la humitat de les mostres en vidre augmente i, no obstant açò, els valors de textura fins i tot sofrisquen un lleuger increment pot atribuir-se a l'aparició de canvis en l'estructura del producte entre 25 i 35 ºC.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 4

Pel que fa a les panses, per a les primeres preses de mostra s'observa un lleuger increment, causat probablement per l'efecte del sugaring (cristal·lització externa del sucre).




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 4

Comentari Ens interessa especialment fixar el lleuger sabor fumat que aporta l'oli al llobarro, a més d'aconseguir una cocció molt ajustada.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 4

En el cas de l'FP7, es disposa de les dades consolidades per a les convocatòries 2007-2009 (Suriñach Caralt, López-Tamayo i Vayá Valcarce, 2011), les quals indiquen un lleuger descens en termes relatius si es comparen amb l'FP6.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons