A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
naturaladjectiu |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 33 Com a producte de base natural, una peça de carn fresca (és a dir, la carn tal com és, simplement refrigerada o congelada, sense cap altre ingredient, per unitat de pes superior als 30 g) hauria de ser exclosa dels perfils nutricionals per les mateixes raons que es donen d'una manera explícita a l'annex del Reglament 1924/2006/CE quan fa referència a les al·legacions nutricionals: a) La carn no porta greixos ocults. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 33 Ara es parla molt de sostenibilitat i tots se centren en el medi natural, però cal tenir en compte que la sostenibilitat, per ordre, primer ha de ser econòmica, en segon lloc ha de ser social i, finalment, hi ha d'haver la cura del medi. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 33 Això va succeir després de la meva dimissió com a director general del Medi Natural, arran dels incendis forestals del 1998, arran dels quals vam denunciar una empresa elèctrica com a causant. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 33 Per exemple, a Catalunya i a Galícia tenim poblacions que ens han permès en el passat estudiar els efectes del consum d'aigua amb una elevada concentració de fluor; les aigües, de manera natural, en contenen, i se'n va poder estudiar l'efecte en abundants anomalies dentals (fluorosis) i associar-lo a l'aigua. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 33 Tot el que hem comentat, però, no serà efectiu sense les mesures de protecció adequades de les zones on es capta l'aigua natural per ser destinada a la producció de l'aigua per a consum humà. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 33 Les aigües potables preparades corresponen a un tipus d'aigua que és molt utilitzat en països on les anteriors no tenen tradició i obeeixen a un nou tipus de concepte d'origen anglosaxó, segons el qual s'aprecial'aiguaexemptadetottipus de sals, o amb sals a mida del gust del consumidor; es tracta d'una puresa més d'origen industrial que natural. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 33 Aquest perímetre, estudiat i definit pels hidrogeòlegs, consisteix en una barrera de material mineral que l'aïlla, una barrera natural necessària i eficaç. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 33 Cal tenir present que les aigües minerals naturals que bevem poden dur desenes d’anys dins de la terra, on, des de la pluja, han anat incorporant lentament un conjunt de materials i gasos solubles fins a donar un producte natural format per H2O i minerals. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons