ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

oleic

adjectiu
Terminologicitat: 0.971




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 4

A Europa, la carn de qualsevol espècie animal que es consumeix habitualment conté més d'un 50 % d'àcids grassos insaturats (mitjana de totes les espècies i de totes les peces: un 35 % d'àcids grassos saturats; menys d'un 2 % d'àcids grassos trans, solament els remugants; un 50 % d'àcids monoinsaturats, la major part, àcid oleic, C 18:1, i àcids grassos poliinsaturats).




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 4

Els àcids grassos omega-3 pertanyen a la categoria dels àcids grassos poliinsaturats i no poden ser sintetitzats pel nostre organisme, com ara, per exemple, l'àcid oleic (monoinsaturat) o l'àcid palmític (saturat).

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons