|  | 
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
| pa ratllatsintagma nominal masculí | 
|  TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 2 Segons el tipus de producte, s'utilitzen despulles, sang, corna de porc, pa ratllat, etc. | 
|  TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 2 Les principals aplicacions comercials de l'escalfament per IR són l'assecatge d'aliments de baixa humitat (alguns exemples són l'assecatge de pa ratllat, cacau, farines, grans, malta, productes de pasta i te). | 
|  | 
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
  
  Telèfon +34 932 701 620.  informacio@iec.cat - Informació legal 
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons