ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

permeabilitat

nom femení
Terminologicitat: 0.642




Revista de Tecnologia (2011)
Freqüència: 2

Referent a les membranes amb permeabilitat selectiva, és a dir, les que només deixen passar a través seu determinades molècules, presenten sens dubte un gran interès per a la indústria alimentària.




Revista de Tecnologia (2011)
Freqüència: 2

El procés de separació es fonamenta en la permeabilitat selectiva d’un component o més d’un del líquid a través de la membrana i en un gradient de pressió hidrostàtica.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons