|  | 
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
| pes secsintagma nominal masculí | 
|  TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 3 Hidrats de carboni: constitueixen gairebé la meitat del pes sec en el cafè verd. | 
|  TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 3 La trigonel·lina representa prop de l'1 % de pes sec del cafè verd, però no sobreviu a la torrefacció, descomponent-se en àcid nicotínic, piridina i altres compostos volàtils. | 
|  TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 3 La primera font dietètica d'aquest tipus de compost és el cafè, els grans verds del qual contenen una quantitat molt notable d'àcids clorogènics, entre el 4 i el 10 % del pes sec. | 
|  | 
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
  
  Telèfon +34 932 701 620.  informacio@iec.cat - Informació legal 
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons