A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
pitnom masculí |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 6 Tal com es pot observar a les taules 1 i 2, tant la carn de pollastre (especialment el pit) com l'ou tenen uns continguts moderats en calories i àcids grassos saturats (AGS). |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 6 Composició lipídica de la carn de pollastre i dels ous La taula 1 mostra la composició nutricional de la cuixa i el pit de pollastre, que són les parts comestibles de major valor comercial del pollastre. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 6 Ara bé, el pit conté quasi la meitat de lípids totals que la cuixa, els quals estan constituïts en més d'un 50 % per fosfolípids. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 6 Tot i així, el pit presenta una major proporció d'àcids grassos poliinsaturats (AGPI) i menor de monoinsaturats (AGMI) que la cuixa (Cortinas et al., 2004). |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons