A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
poder antioxidantsintagma nominal masculí |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 6 Cal recordar la conveniència d’amanir les hortalisses amb oli d’oliva, preferentment verge extra, i incloure-hi habitualment condiments i espècies com julivert, farigola, llorer, pebre, orenga, alfàbrega, comí, fines herbes, etc., que, a més del seu poder antioxidant, potencien el sabor dels aliments i redueixen l’ús d’assaonadors rics en sodi amb la sal o els extractes de brou. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 6 En una primera part es recull la informació disponible sobre la composició lipídica de la carn de pollastre i dels ous, i de vitamina E (a-tocoferol), coneguda pel seu gran poder antioxidant. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 6 Referent a la vitamina E o a-tocoferol, aquesta és coneguda pel seu gran poder antioxidant, ja que neutralitza l'acció degenerativa dels radicals lliures i prevé l'oxidació cel·lular. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 6 No obstant això, més endavant podrem comprovar que la natura ens ofereix altres antioxidants menys coneguts però que tenen més poder antioxidant que els abans mencionats. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 6 La major part d'ells conclouen que el cafè té el major poder antioxidant entre totes les begudes i aliments de consum habitual (per sobre del te verd, el te negre, el vi, el cacau, la cervesa, les begudes de cola i alguns sucs de fruita) i que en molts països el major contribuent a la ingesta total diària d'antioxidants dietètics és el cafè. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons