A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
poliamidanom femení |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 1 Per a la cocció de la mostra en el Roner o forn de vapor, s'envasa l'aliment al buit amb una envasadora VAC-STAR S223 en una bossa de coextrusió tèrmica; en aquest cas, s'han emprat bosses de la marca Termopack amb 20 my de poliamida i 70 my de polietilè. |
Revista de la Societat Catalana de Química (2004) Freqüència: 1 També som conscients que aquest procés dóna lloc a molts productes força coneguts d’àmplia aplicabilitat, com per exemple els polímers lineals (poliamides, Nylon, Kevlar) o els ramificats (polièsters, glicogen), les poliolefines (polietilè, raió, Dracon) o els poliorganosiloxans (olis, pastes, greixos i elastòmers de silicones). |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons