A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
prepararverb transitiu |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 6 En conseqüència, és essencial que els aliments es puguin preparar fàcilment i que presentin característiques diferencials. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 6 En el cas dels productes preparats a la llar, es prefereix consumir immediatament allò que s'acaba de preparar. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 6 També les amanides es preparen per al consum immediat, així com els guisats i les sopes; destaca el fet que en major mesura elsxinesosielsllatinoamericansprefereixen preparar brous per conservar-los durant diversos dies. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 6 Respecte a la superfície on es trenquen els ous, no es prenen gaire precaucions: es trenquen al plat on han de batre's o a la paella, si cal preparar un ou ferrat o una truita. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 6 En aquest sentit, els aliments han de ser fàcils d'emmagatzemar i de preparar i, al mateix temps, d'alta qualitat. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 6 Per tal d'obtenir un creixement de Vibrio parahaemolyticus CECT 511, es va preparar un medi líquid específic per al creixement d'aquest microorganisme amb 5 g d'extracte de carn, 10 g de peptona i 30 g de NaCl, afegits a 1000 mL d'aigua destil·lada. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons