A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
pretractamentnom masculí |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 2 La millor combinació de pretractament i de regions de calibratge va ser seleccionada segons el valor més baix d'error estàndard de predicció (RMSEP) i intentant usar un nombre limitat de factors PLS, ja que un nombre reduït de transformacions matemàtiques permet relacionar-les millor amb els espectres d'origen. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 2 Per exemple, un pretractament d'interès per a la deshidratació del raïm és una immersió durant 15 segons en una solució al 0,15 % de NaOH a 100 ºC, seguida d'una esbandida amb aigua a 25 ºC, banyada en K2S2O5 al 4 % durant 10 minuts (Berna et al., 1991). |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons