A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
producte acabatsintagma nominal masculí |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 3 Però a causa de les seves característiques específiques, sobretot quant al producte acabat, s'hi ha d'afegir que l'aliment final obtingut ha de ser microbiològicament segur i ha de tenir una vida comercial com més extensa millor. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 3 Fins fa poc temps, la forma més usual d'obtenir un aliment segur era realitzar-hi tractaments tèrmics, que com s'ha comentat incideixen negativament en la qualitat nutritiva i sensorial del producte acabat. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 3 Amb tot això es pretén que el producte acabat sigui més segur des del punt de vista microbiològic i també amb característiques nutricèutiques, que tanta importància prenen en aquests darrers temps. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons