A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
qualitatnom femení |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 79 Aquesta proposta de control la recomana l'OMS des de l'any 2004 com un sistema més eficaç per assegurar la qualitat de l'aigua. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 79 L'OMS el recomana per la seva garantia de seguretat, però també per poder ser certificat mitjançant auditories similars als sistemes de qualitat, de riscos laborals o de medi ambient sota normes internacionals. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 79 S'està tornant a plantejar la problemàtica dels productes i dels materials en contacte amb l'aigua, la seva idoneïtat, acceptació, reconeixement i control de qualitat, un tema complex que presenta moltes dificultats. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 79 Aquest mateix efecte el poden causar les variacions de temperatura (Begley et al., 1984), la qual cosa pot afectar la qualitat dels resultats. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 79 Les activitats productives realitzades per les empreses podrien comportar, en algun cas, una degradació del medi ambient i una disminució de la seva qualitat. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 79 El mètode d'agregació del gluten pot ser adequat per predir la qualitat del gluten i les propietats de panificació de la farina de baix grau de moltura i de baix contingut en gluten. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 79 A més, els aliments d'alta qualitat són a la vegada incompatibles amb les necessitatsdel consumidor pel que fa a un producte modern. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 79 A les facultats de farmàcia a Espanya, per exemple, comença a aparèixer, al segle XIX, com una extensió de l'anàlisi química, amb finalitats de control de fraus i de qualitat, i no és fins als anys 1930 que en aquestes facultats ja adquireix una certa autonomia i aborda l'estudi de les característiques, composició i tecnologia dels aliments, però encara es limitava força a la consideració dels aliments fins que, per dir-ho en termes planers, arribaven a la boca. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 79 Tot plegat pot semblar molt prolix, i potser em descuido alguna cosa, però indica que en aquests moments la recerca en els àmbits de l'alimentació i la nutrició a Catalunya és important en quantitat i qualitat, i les relacions i col·laboracions entre grups no només són freqüents sinó constants. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 79 Després, l'estudi d'aquestes amines ha evolucionat cap a un àmbit més tecnològic, com a indicadores de les característiques higièniques i de qualitat, tant de matèries primeres com de productes acabats, aspectes que hem tractat especialment en embotits, formatges i peixos. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 79 El control de qualitat sanitària de l'aigua de consum humà no es pot fer en un temps suficientment ràpid que permeti emmagatzemar-la i analitzar-la totalment abans de la distribució a la xarxa. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons