ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

qualitat nutricional

sintagma nominal femení
Terminologicitat: 0.837




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 2

La carn i els seus productes són aliments d'una elevada qualitat nutricional.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 2

El principal objectiu d’una operació d’assecament és la conservació d’un producte per la disminució de la seua activitat d’aigua, tot optimitzant la qualitat nutricional i organolèptica del producte final obtingut amb un mínim requeriment energètic (Weinberg et al., 2008).

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons