A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
quota de mercatsintagma nominal femení |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 2 Evolució (%) de la quota de mercat de MD en volum i valor per segments de lactis Volum Valor 2006 2007 2008 2009 2006 2007 2008 2009 Llet normal 41,3 41,5 48,4 54,2 34,0 34,4 42,3 45,5 Llet calci 37,3 38,7 42,2 47,9 30,5 31,2 35,1 38,4 Iogurt total 40,8 42,1 45,5 50,4 25,1 25,5 28,3 31,1 Iogurt desnatat 44,9 51,0 53,0 57,0 27,9 29,6 35,1 39,9 Iogurt L-Casei 29,9 32,0 36,4 41,4 18,4 20,0 22,4 25,1 Iogurt bífidus 36,0 36,0 36,8 39,5 21,7 22,0 22,7 23,8 Postres 47,5 47,9 49,4 55,4 33,5 33,6 35,5 41,0 Formatge man. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 2 El guany de quota de mercat, en volum, ha estat molt fort en les MD enfront de les MF. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons