ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

quota de volum

sintagma nominal femení
Terminologicitat: 0.614




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 6

L'anàlisi detallada de l'evolució de la quota de volum de les MD (taula 1), calculada a partir de milionsdelitres/quilos, mostra un creixement moderat l'any 2007 i molt més fort durant 2008 i 2009, la qual cosa fa que en el període 2006-2009 l'augment hagi estat realment molt positiu (taula 1).




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 6

Per arribar a aquests percentatges de quota de volum, el creixement experimentat des de 2006 a 2009 ha estat d'un 41,4 % en la llet normal, i d'un 33,1 % en el iogurt.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 6

Amb referència a la quota de volum en els iogurts (taula 3), s'observa un mercat molt concentrat i madur (MD més Danone, índex de concentració C2: 94,3 % el 2009); la resta sembla que tenen molt poc a fer, perquè no tenen massa crítica des de fa anys i no poden reaccionar.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 6

La MD té una evolució molt positiva, guanyant quota de volum cada any i assolint 9,6 punts des de l'any 2006 al 2009, dels quals 4,9 es produeixen en el darrer exercici.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 6

Les MD lideren la categoria i, a més, han guanyat 7,9 punts de quota de volum, 6 d'aquests en el darrer any.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons