A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
sacrificinom masculí |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 4 Cal respectar la llibertat que cadascú mengi segons les pròpies creences i gustos, sempre que es tracti de dietes adients i que es compleixin les normes alimentàries corresponents, com les que fan referència al benestar animal en certes formes de sacrifici de bestiar, per exemple. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 4 La categoria «Carn», tal com es defineix a la Directiva 2007/101/CE, s'obté després del sacrifici, de la refrigeració i de l'emmagatzematge d'animals mamífers. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 4 S'entén per sacrifici la mort d'un animal per sagnat després d'un atordiment previ, excepte en el cas dels sacrificis rituals. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 4 A continuació se situen els residus animals (residus procedents del sacrifici de bestiar i de la fabricació de productes carnis), dels quals es van produir 276.762 tones el mateix any. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons