A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
sardinanom femení |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 6 La sardina, amb molta proteïna en la seva composició, ha quedat millor a 50 ºC que a 60 ºC, la qual cosa ratifica la teoria plantejada. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 6 Estudis de caràcter epidemiològic posen de manifest l'existència d'una associació positiva entre la ingesta de peix ric en àcids grassos eicosapentaenoics i docosahexaenoics (verat, sardina, tonyina, etc.) durant l’embaràs i un millor desenvolupament del fetus i la millora en diversos aspectes de la percepció sensorial i la capacitat psicofuncional: una millor percepció i atenció envers les coses noves en el reconeixement visual (en el nadó) i una millor puntuació en les escales de valoració de la intel·ligència verbal i en el comportament personal (en els infants i adolescents), al mateix temps que milloren el desenvolupament motor i el de la massa òssia. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons