A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
sistema alimentarisintagma nominal masculí |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 2 L'escalfament òhmic es basa en el pas d'un corrent elèctric altern (CA) a través d'un cos com ara un sistema alimentari format per un líquid amb partícules que serveix com a resistència elèctrica, en la qual es genera calor. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 2 Al contrari de l’escalfament convencional, en el qual s’espera poca diferència en la transmissió de calor deguda als canvis d’orientació de les partícules, el model d’escalfament d’un sistema alimentari escalfat òhmicament podria veure’s influït per l’orientació de les partícules. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons