A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
tonyinanom femení |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 25 Si se sap que els peixos més actius (tonyina, salmó, llobarro) necessiten més enzims (proteïnes lliures) que els peixos passius (rap, lluç, bacallà), es pot deduir que els peixos més proteics es couran millor a temperatures més baixes, d’uns 50 ºC, per evitar la coagulació dels enzims lliures entre les cèl·lules musculars. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 25 tonyina Supremes de peix sense pell. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 25 La tonyina i el salmó sí que coincideixen: poca aigua, molt greix i molta proteïna. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons