A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
valor nutritiusintagma nominal |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 6 La manca de recursos instrumentals a la càtedra, que limitava la recerca, es va poder superar gràcies a la col·laboració amb l'Institut d'Agronomia i Tecnologia dels Aliments de València (IATA), que permeté continuar els treballs iniciats sobre la fracció mineral, composició i valor nutritiu dels aliments i la biodisponibilitat dels nutrients. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 6 Els antics cereals ofereixen un valor nutritiu millor i amb menys potencial al·lergènic que el blat. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 6 Perproduir un producte deshidratat de qualitat, el procés d'assecament ha de permetre una bona retenció del color, la textura, el sabor i el valor nutritiu en comparació amb el producte fresc. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 6 Es defineixen en primer lloc els aliments que integren aquests grups, s'analitza el seu valor nutritiu i protector, les recomanacions de consum que fan diferents organismes i països, el concepte que els diferents grups d'experts defineixen com a «ració» de fruita i hortalisses. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 6 valor nutritiu de fruites i hortalisses Encara que el contingut nutricional de fruites i hortalisses varia entre si, en general solen compartir bondats nutritives similars. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 6 D'altra banda, el procés oxidatiu dóna lloc a una reducció del valor nutritiu de la carn a causa de la destrucció d'àcids grassos, vitamines i aminoàcids. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons