ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

valor superior

sintagma nominal
Terminologicitat: 0.677




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 2

* Si la indicació de qualitat es fa segons la Directiva 2001/101/CE, s'obté un valor superior al 100 %, ja que la quantitat de carn utilitzada es refereix al pes total, que ha disminuït segons l'assecatge.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 2

És important destacar que, a l'hora d'incloure fruites i hortalisses en l'alimentació, s'ha de pensar en el patró alimentari global de manera que es prioritzin els plats tradicionals, que combinen a la perfecció ingredients de diferent naturalesa i que podrien actuar en sinergia i aportar un valor superior a la suma parcial dels seus components.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons