A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
valor superiorsintagma nominal |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 2 * Si la indicació de qualitat es fa segons la Directiva 2001/101/CE, s'obté un valor superior al 100 %, ja que la quantitat de carn utilitzada es refereix al pes total, que ha disminuït segons l'assecatge. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 2 És important destacar que, a l'hora d'incloure fruites i hortalisses en l'alimentació, s'ha de pensar en el patró alimentari global de manera que es prioritzin els plats tradicionals, que combinen a la perfecció ingredients de diferent naturalesa i que podrien actuar en sinergia i aportar un valor superior a la suma parcial dels seus components. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons