|  | 
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
| vi negresintagma nominal masculí | 
|  TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 2 Els aliments més destacadament aportadors d'antioxidants exògens són la soja, el te, el cafè, el vi negre, el romaní, la sàlvia i altres espècies, els cítrics i altres fruites, les cebes i les olives. | 
|  TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 2 Algunes begudes consumides habitualment són riques en compostos fenòlics, per exemple: - cafè: 200-500 mg per tassa - te: 150-200 mg per tassa - vi negre : 200-800 mg per got. | 
|  | 
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
  
  Telèfon +34 932 701 620.  informacio@iec.cat - Informació legal 
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons