A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
vibrio parahaemolyticussintagma nominal masculí |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 18 Vibrio parahaemolyticus és un microorganisme que pot trobar-se en productes alimentaris d'origen marí. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 18 L'objectiu del present estudi va ser determinar la viabilitat de Vibrio parahaemolyticus en mostres de tonyina (Thunnus sp. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 18 Per tal d'obtenir un creixement de Vibrio parahaemolyticus CECT 511, es va preparar un medi líquid específic per al creixement d'aquest microorganisme amb 5 g d'extracte de carn, 10 g de peptona i 30 g de NaCl, afegits a 1000 mL d'aigua destil·lada. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 18 En aquest medi de cultiu, les colònies de Vibrio parahaemolyticus s'observen d'una coloració verdosa. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 18 Els resultats obtinguts van mostrar que a temps 0 Vibrio parahaemolyticus es trobava present en ambdós grups de mostres (tonyina i salmó). |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 18 Les mostres analitzades 24 hores postinoculació mostraven que Vibrio parahaemolyticus era únicament viable en les mostres de tonyina (recuperat en una concentració d'1 × 105 a 1 × 106 UFC/g). |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 18 A les mostres analitzades a les 48 hores postinoculació Vibrio parahaemolyticus va créixer només a les mostres de tonyina (a una concentració de 2 × 104 a 1 × 105 UFC/g). |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons