|
361 «Gresaleta» (1), «borromba» (2), «escorredora» (3), «cassó» (4), «gresala» (5), «picarol» (6), «mitjana» (7), «braser» (8) i «llumener» (9) ‘llum d’oli’ (30. Les Llosses) |
|
|
362 «Paella» (111. Almenar) |
|
|
363 «Paella» damunt els «ferros» (139. Aiguaviva de Bergantes) |
|
|
364 «Paelleta» i «paelles» (152. Atzeneta del Maestrat) |
|
|
365 «Paellons» (152. Atzeneta del Maestrat) |
|
|
366 «Paella gaspatxera» i «salador» (177. La Font de la Figuera) |
|
|
367 «Cullerer» (en lloc de cullers s’hi han posat eines diverses) i «cresolera» (152. Atzeneta del Maestrat) |
|
|
368 «Envasador» ‘embut’ (139. Aiguaviva de Bergantes) |
|
|
369 «Budellera» (30. Les Llosses) |
|
|
370 «Gerra» i «cistell», en primer terme, i «gerra d’oli» i «bóta de vi», en segon terme (54. Vacarisses) |
|