ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Crèdits

ExtratCIT ha rebut finançament del programa de recerca de l’Institut d’Estudis Catalans. El primer projecte (2012-2014), dirigit per Salvador Alegret, va consistir en l’aplicació del sistema Terminus 2.0, desenvolupat a l’Institut de Lingüística Aplicada de la Universitat Pompeu Fabra, per a l’extracció automàtica de la terminologia científica inclosa en les revistes publicades per l’Institut d’Estudis Catalans. El desenvolupament d’ExtractCIT es va reprendre l’any 2018 fins al 2021, sota la direcció de Teresa Cabré, en combinació amb l’altre subprojecte dedicat a la terminologia, Guaita Terminològica.

L’any 2022 s’ha acabat la fase de desenvolupament de la interfície ExtractCIT dins del Portal CIT, amb la incorporació dels vocabularis terminològics de nou revistes de l’IEC i d’un metacercador, sota la direcció de Mercè Lorente. Durant el període 2023-2025 es preveu acabar d’incorporar al Portal CIT la resta de revistes processades.

Membres de l’IEC assessors dels projecte: 

Salvador Alegret, Sergi Cortiñas, Ricard Guerrero, Rosa Poch, Antoni Olivé, Antoni Roca.

Personal tècnic vinculat al projecte:

Joana Torres

Desenvolupament tecnològic:

Santiago Muxach

 

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons