A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
alginat de sodisintagma nominal masculí |
Educació Química - EduQ (2009) Freqüència: 14 Utilitzeu la mescla preparada amb 1 L de suc de pèsols i 5 g d’alginat de sodi. |
Educació Química - EduQ (2009) Freqüència: 14 Agafeu amb una cullera o una xeringa la mescla de suc de pèsols i l’alginat de sodi i introduïu-la dins el bany d’aigua amb clorur de calci. |
Educació Química - EduQ (2009) Freqüència: 14 Utilitzeu el bany preparat amb 1 L d’aigua i 5 g d’alginat de sodi. |
Educació Química - EduQ (2009) Freqüència: 14 Agafeu amb una cullera el iogurt i introduïu-lo dins el bany d’alginat de sodi. |
Educació Química - EduQ (2009) Freqüència: 14 Aquest tipus de gelificació aplicat a la restauració es va iniciar al restaurant elBulli l’any 2003 amb alginat de sodi, i ja en el menú d’aquell any es van servir preparacions esferificades de diferents dimensions, com ara caviar de meló o raviolis de pèsols. |
Educació Química - EduQ (2009) Freqüència: 14 La reacció es basa en la utilització d’un producte, l’alginat de sodi, que en contacte amb l’ió calci gelatinitza i forma una esfera. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 2 — Esferificació, l’aplicació d’un gelificant (alginat de sodi) per aconseguirtextures gelificades a l’exterior i líquides a l’interior |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons