ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

assecatge

nom masculí
Terminologicitat: 0.990




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 3

La pèrdua de pes per assecatge pot arribarfinsal30%.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 3

Així, cal distingir entre etapes físiques, químiques i bioquímiques: a) Etapes físiques: mòlta, tamisatge, mescla, fluïdització, sedimentació, flotació, filtració, rectificació, absorció, extracció, adsorció, intercanvi de calor, evaporació, assecatge, etc. b) Etapes químiques: refinació, pelada química. c) Etapes bioquímiques: fermentació, esterilització, pasteurització, pelada enzimàtica.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 3

Les aplicacions són principalment de les àrees següents: assecatge d’hortalisses i peix, assecatge de pasta i arròs, escalfament de farina, fregida de carn, torrada de cereals, cafè i cacau, enfornada de pizza, galetes i pa.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons