ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

bloc

nom masculí
Terminologicitat: 0.959
Revista de Tecnologia (2004)
Freqüència: 11

Tanmateix, cal constatar també, que la tecnologia i les ciències, tradicionalment separades, constitueixen un bloc que ara s’anomena tecnociència.
Revista de Tecnologia (2004)
Freqüència: 11

La tecnologia industrial és la matèria central del bloc tecnològic, on juntament o complementàriament amb la mecànica, l’electrotècnia i el dibuix tècnic, formen un conjunt prou consistent per dotar l’alumnat d’una formació tecnocientífica prou sòlida, sense oblidar, òbviament, la resta de matèries de la modalitat.
Revista de Tecnologia (2004)
Freqüència: 11

Aquest gran bloc ha de contenir: — Entrenament de la veu per a obtenir unes condicions d’articulació, claredat i persuasió òptimes.
Revista de Tecnologia (2004)
Freqüència: 11

Creiem, a més, que el bloc dedicat a la formació del professorat ha afavorit i potenciat la reflexió conjunta al voltant del present i futur de l’àrea, i ha permès conèixer els objectius plantejats i la metodologia emprada en els projectes més innovadors, la qual cosa contribueix a la renovació pedagògica de l’àrea.
Revista de Tecnologia (2006)
Freqüència: 11

El bloc superior de color groc correspon a països europeus (Chambru, 2005).
Revista de Tecnologia (2009)
Freqüència: 11

La primera experiència va ser, doncs, ensenyar el bloc corresponent a materials industrials en anglès al llarg d’un període d’un trimestre, aproximadament.
Revista de Tecnologia (2011)
Freqüència: 11

Un primer bloc està integrat per projectes de física fonamental, com la multitud de línies d’investigació teòrica, els experiments ATLAS i MAGIC (un detector d’astrofísica situat a les illes Canàries) i diferents experiments de neutrins (partícules que interaccionen molt feblement amb la matèria).
Revista de Tecnologia (2011)
Freqüència: 11

El segon bloc està constituït per projectes amb aplicació directa de la tecnologia que es desenvolupa en aquesta branca de la ciència.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons