ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

bromatologia

nom femení
Terminologicitat: 0.994




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 18

Carmen de la Torre i el doctor Moreno amb el tema dels millorants de les farines (1969) i endinsar-me en el laboratori d'anàlisi química aplicat a la bromatologia.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 18

Vaig tenir l'oportunitat d'impartir la bromatologia i toxicologia a la primera promoció d'estudiants de farmàcia de la Universitat de Sevilla (1977) i el curs següent vaig fer oposicions a una plaça de professora adjunta a la Universitat de Barcelona i a continuació a professora agregada (1978) a la mateixa Universitat.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 18

L'any 1981 vaig optar a la càtedra d'anàlisi química, bromatologia i toxicologia a la Universitat deValència, on he desenvolupat gran part de la meva vida professional dedicada a la formació d'estudiants i a la participació en programes de recerca, amb la col·laboració de companys dels quals guardo un bon record.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 18

Una altra àrea a destacar és la participació en el govern de la Universitat, és a dir, més enllà de la gestió de la càtedra, responsabilitzantme del vicedeganat de la Facultat i sent cap del Departament de Medicina Preventiva, Salut Pública, bromatologia, Toxicologia i Medicina Curriculum vitae de Rosaura Farré Rovira Nascuda a Barcelona el 8 d'agost de 1947.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 18

Ha estat directora del Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, bromatologia, Toxicologia i Medicina Legal des de l'1 juny de 1987 al 24 de juny de 1990.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010)
Freqüència: 18

Els estudis de química em van induir l'interès pels temes relacionats amb els aliments, un interès que es consolidà amb els estudis de bromatologia a l'escola del doctor Casares, i, finalment, he pogut dedicar la meva activitatprofessionalalacompanyia Gallina Blanca, dins la qual he participat en la creació d'empreses del sector alimentari, sempre col·laborant amb l'àrea tecnicocientífica.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons