A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
buidatgenom masculí |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 2 La seva estructura ha de tenir una cara interna impermeable i resistent a la desinfecció, han d'estar tapats amb juntes hermètiques, han de permetre un buidatge ràpid i, per descomptat, han de disposar d'una aixeta de presa de mostres. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 2 La fibra alimentària, a més d'afavorir la sacietat i alentir el buidatge gàstric, afavoreix el trànsit intestinal, facilita l'absorció d'ions divalents com el calci i el magnesi, millora la tolerància a la glucosa, redueix l'absorció de colesterol i regula els seus nivells plasmàtics, i a més té efecte prebiòtic, ja que afavoreix el creixement de bacteris fermentatius al còlon, que dificulten l'assentament d'altres patògens, alhora que la seva fermentació acidifica el medi i redueix la producció de substàncies irritants i/o tòxiques. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons