A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
cabalnom masculí |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 4 — La realització d’anàlisis sistemàtiques programades adequadament (temperatura i cabal) ens permet de detectar canvis ràpidament i ens complementarà la prevenció. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 4 A diferència del procediment tradicional, en aquest cas, la matèria primera es posa en contacte amb un corrent d’aire, les condicions del qual (temperatura, humitat, cabal, etc.) es poden regular. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 4 Tal com ja hem comentat anteriorment, una magnitud es defineix com la propietat física que es pot mesurar; per exemple, el volum, la massa o el cabal. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 4 És necessari incloure procediments de formulació en discontinu, temperatura inicial, cabal o temps de residència, temperatura de sortida i nivells de càrrega del sòlid. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons