ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

cambra de tractament

sintagma nominal femení
Terminologicitat: 0.974
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 2

A causa del fet que l'aigua és un dels millors blindatges per a la radiació procedent de la desintegració del 60Co o el 137Cs, la font radioactiva es troba submergida en una piscina, i s'eleva per control remot quan els aliments que s'han de tractar es troben en la cambra de tractament.
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 2

El recorregut que realitza el producte ha d'assegurar que aquest rep la dosi calculada per a la finalitat del tractament; per a això, la velocitat de la cinta transportadora ha de ser tal que el temps que el producte està en l'interior de la cambra de tractament sigui l'adequat.
Revista de Tecnologia (2011)
Freqüència: 1

Un equip de processament d’aliments que utilitzi camps elèctrics d’alta intensitat té un cert nombre de components, com un generador de polsos d’alt voltatge (amb generador de corrent, condensador i interruptor); una cambra de tractament ; un sistema de control de dades del procés; diverses sondes de temperatura, voltatge i corrent; un equip d’envasament asèptic, i un sistema de refredament de la cambra (figura 4).

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons