ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

cervesa

nom femení
Terminologicitat: 0.955




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 2

A Catalunya, els residus industrials disponibles més abundants són els vegetals (incloent-hi els residus de l’elaboració i preparació de fruites i hortalisses, i de l’elaboració de l’oli, el vi i la cervesa), dels quals es van generar 440.444 tones l’any 2008




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 2

La major part d'ells conclouen que el cafè té el major poder antioxidant entre totes les begudes i aliments de consum habitual (per sobre del te verd, el te negre, el vi, el cacau, la cervesa, les begudes de cola i alguns sucs de fruita) i que en molts països el major contribuent a la ingesta total diària d'antioxidants dietètics és el cafè.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons