A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
cofermentnom masculí |
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1930) Freqüència: 24 Amb tot, una intervenció del coferment en l'esterificació dels fosfats en la fase aeròbia sembla admesa en els darrers treballs de Meyerhof (56) i Lohmann (57), continuant-se després les etapes successives del desdoblament, sense la necessària intervenció del coferment. |
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1930) Freqüència: 24 Àdhuc en els animals vius i introduïts per via gàstrica posseeix el coferment alguna acció biològica? |
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1930) Freqüència: 24 La qüestió és nova i no ha estat tractada fins ara, i aquests resultats poden servir-nos de punt de partida per a ulteriors investigacions amb el coferment o coenzima, purificat pel mètode d'Euler i Myrbäck (58). |
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1930) Freqüència: 24 Com pot veure's, en comparar els resultats interiors, l'addició del coferment no ha millorat per res la reacció. |
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1930) Freqüència: 24 És probable que, en el suc escalfat, el coferment, certs insulinoides i potser les sals alcalines dels àcids orgànics exerceixin un paper en la utilització dels glúcids per les cèl·lules animals. |
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1930) Freqüència: 24 No acceptant el paper del coferment i dels insulinoides (no destruïts per la calor), hem d'atribuir aquest efecte glucogènic del suc de taronja a la seva riquesa extraordinària en vitamina B2 termoestable, però alcalino-sensible. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons