A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
colnom femení |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 73 Vaig fer els primers estudis a col·legis religiosos i el batxillerat superior a la Isabel deVillena. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 73 Finalitzada la llicenciatura de farmàcia a la Universitat de Barcelona, vaig tenir l'oportunitat de col·laborar amb la doctora M. Carmen de la Torre i el doctor Moreno amb el tema dels millorants de les farines (1969) i endinsar-me en el laboratori d’anàlisi química aplicat a la bromatologia. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 73 L'any 1981 vaig optar a la càtedra d'anàlisi química, bromatologia i toxi col ogia a la Universitat deValència, on he desenvolupat gran part de la meva vida professional dedicada a la formació d'estudiants i a la participació en programes de recerca, amb la col·laboració de companys dels quals guardo un bon record. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 73 També vaig participar activament en la implementació i el desenvolupament dels estudis de ciència i tecnologia dels aliments (segon cicle), inicialment en col·laboració amb la Universitat Politècnica deValència i després per separat les dues universitats, la qual cosa considero una magnífica ocasió perduda. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 73 La manca de recursos instrumentals a la càtedra, que limitava la recerca, es va poder superar gràcies a la col·laboració amb l'Institut d'Agronomia i Tecnologia dels Aliments de València (IATA), que permeté continuar els treballs iniciats sobre la fracció mineral, composició i valor nutritiu dels aliments i la biodisponibilitat dels nutrients. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 73 Alguns estudis realitzats amb la intenció de correlacionar l'espectroscòpia NIR amb paràmetres com, per exemple, cendres, col esterol i col·lagen (Masonero et al., 1994; Young et al., 1996; Alomar et al., 2003; Berzaghi et al., 2005) no van donar uns resultats satisfactoris. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 73 ttz Bremerhaven, en col·laboració amb Bremer BACKSTUBE, ha recuperat els procediments antics per tal d'integrar els antics cereals a la producció moderna de panificació i, d'aquesta manera, aprofitar-ne les característiques positives. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 73 En col·laboració amb Bauckhof, una granja orgànica, s'han desenvolupat perfils d'espelta de processament més fàcil, tot optimitzant el producte final. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 73 El BILB/EIBT col·labora en projectes de la Unió Europea, així com en desenvolupaments nacionals amb participants de renom de la indústria i centres de recerca i associacions. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons