A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
congelatnom masculí |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 5 També s'ha provat d'envasar el producte amb un líquid de domini, congelar-ho i coure-ho posteriorment, i la temperatura i el temps són els mateixos que per al producte congelat sense líquid de domini (Figura 9). |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 5 S'ha comprovat que el fet d'emmagatzemar congelat un aliment que contingui aquest microorganisme pot aturar i disminuir el seu creixement, però pot sobreviure durant set setmanes a una temperatura de –18 ºC. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons