A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
conreunom masculí |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 2 Així, el material resultant, en funció de les seves característiques, es pot valoritzar en profit de l'agricultura ja sigui per aplicació directa als camps de conreu o amb un tractament previ, com ara el compostatge. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 2 Val a dir que hi ha variacionsforça importants en la concentració d'aquests compostos segons les varietats de cafè, condicions del conreu, grau de torrefacció, tipusd'extracció, tipus d'aigua emprada… Per aquest motiu es poden trobar a la bibliografia petites discordances quant a la composició nutricional del cafè. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons