A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
conserva
|
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 10 Tot i que amb motiu dels canvis en l'estil de vida, la globalització del comerç i els moviments migratoris s'està perdent la cultura alimentària tradicional, que es fa difícil de conservar o recuperar amb la ràpida difusió pels mitjans de comunicació de missatges interessats, amb molt poca base científica. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 10 Malgrat tot, productes com l'arròs, que es consumeixen en gran quantitat, sovint es preparen en una quantitat superior i se'n conserva una part per a un altre moment. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 10 Pràcticament tots el productes d'aquest grup s'han de conservar a < 5º C fins al seu consum. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 10 L'assecament és una de les formes més antigues de conservació dels aliments, i s'ha utilitzat durant generacions per conservar vegetals, fruites, cereals, carns i peixos. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011) Freqüència: 10 S'ha de tenir present que l'oferta de productes vegetals congelats, en conserva, mínimament processats o cuinats, pot facilitar la incorporació de fruites i hortalisses en els diversos àpats, sense que això suposi oblidar la inclusió dels productes frescos i prioritzar els de temporada. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons