ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

consum moderat

sintagma nominal masculí
Terminologicitat: 0.654




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 5

Si els antics ja intuïen que el consum moderat de cafè podia reportar efectes positius per a la salut, què està passant actualment, que es considera una beguda força insalubre?




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 5

Pocs dels metges coneixien els compostos saludables que es troben al cafè i els beneficis que pot tenir un consum moderat sobre la prevenció d'algunes malalties.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 5

Però és realment necessària tota aquesta gamma de productes? Coneixem realment el potencial nutricional dels aliments naturals que sempre han acompanyat l'home? És el moment de conèixer els beneficis que pot tenir el consum moderat de cafè.




TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2011)
Freqüència: 5

Tot i que s'ha atribuït a la cafeïna una sèrie d'efectes negatius sobre la salut, amb els coneixements científics actuals podem afirmar completament que el consum moderat de cafeïna en persones sanes és perfectament acceptable.

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons