A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
consumidornom masculí |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 33 A més, els aliments d'alta qualitat són a la vegada incompatibles amb les necessitats del consumidor pel que fa a un producte modern. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 33 Els pans de cereals antics són una alternativa saludable per al consumidor. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 33 Contribueixen a una major biodiversitat en el paisatge i proporcionen al consumidor un alt valor «innovador i biològic». |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 33 Es dóna suport especialment a les petites i mitjanes empreses per convertir les demandes del consumidor en productes sostenibles i comercialitzables. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 33 El consumidor austríac menja 71,4 g de carn preparada i 92,8 g de productesfetsabasedecarnperdia. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 33 — El fet que la qualitat es compleixi fins a l’aixeta del consumidor. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 33 Les aigües potables preparades corresponen a un tipus d'aigua que és molt utilitzat en països on les anteriors no tenen tradició i obeeixen a un nou tipus de concepte d'origen anglosaxó, segons el qual s'aprecia l'aigua exempta de tot tipus de sals, o amb sals a mida del gust del consumidor ; es tracta d'una puresa més d'origen industrial que natural. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 33 Duenal'etiqueta la seva composició perquè el consumidor i el seu metge en puguin valorar l'adequació per a la salut. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 33 Reben els noms d'anàlisi de desinfectant residual, anàlisi organolèptica, anàlisi de control, anàlisi de control a l'aixeta del consumidor i anàlisi completa. |
TECA - Tecnologia i Ciència dels Aliments (2010) Freqüència: 33 Els virus, per si mateixos, no són capaços de proliferar a l'aigua, però s'associen amb bacteris i paràsits i, d'aquesta manera, poden arribar al consumidor per aquest medi. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons