A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
control de la qualitatsintagma nominal masculí |
Actes d'Història de la Ciència i de la Tècnica (2008) Freqüència: 5 Aquesta iniciativa popular, però, amb l’aprovació de la llei de 1879, cediria el protagonisme en el control de la qualitat dels aliments a les autoritats locals (Hierholzer, 2006). |
Actes d'Història de la Ciència i de la Tècnica (2008) Freqüència: 5 Ara bé, l’organisme que aparentment sí que va operar en el control de la qualitat dels aliments a Xàtiva va ser la brigada de desinfecció dependent del servei extern de l’Institut Provincial d’Higiene de València. |
Actes d'Història de la Ciència i de la Tècnica (2008) Freqüència: 5 Per últim, cal fer referència al paper desenvolupat per altres laboratoris i professionals en el control de la qualitat dels aliments al País Valencià. |
Actes d'Història de la Ciència i de la Tècnica (2008) Freqüència: 5 A partir d’aquesta formació, els estudis de «mètodes i temps» i el control de la qualitat es van començar a aplicar en empreses grans i mitjanes com Neumáticos Pirelli o la Maquinaria Industrial SA. |
Actes d'Història de la Ciència i de la Tècnica (2008) Freqüència: 5 El fet que la concentració de sucre en una dissolució afecti el valor de l’índex de refracció de la mateixa, va fer que el refractòmetre fos d’aplicació important en anàlisis, especialment les clíniques, o per exemple, en la indústria vinícola, en el control de la qualitat del raïm, per conèixer el moment òptim per a la verema, mitjançant el coneixement de la riquesa de sucre. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons