A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
cotransportnom masculí |
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1923) Freqüència: 14 Es tracta d'un procés de cotransport ja que l'entrada de monosacàrids sempre va acompanyada de l'entrada d'ions sodi. |
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1989) Freqüència: 14 Aquestes diferències cinètiques tan notables configuren models molt diferents a l'hora d'explicar el cotransport de monosacàrids i Na+. |
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1989) Freqüència: 14 Malgrat que ja han estat acceptats el gradient de Na+ i el potencial de membrana com a fonts energètiques del cotransport de sucres i Na+, no se sap encara quin és el mecanisme exacte pel qual es produeix l'acoblament, és a dir, de quina manera l'aportació energètica afecta la interacció entre el transportador, el sucre i l'ió sodi. |
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1989) Freqüència: 14 En els darrers anys s'han proposat nombrosos models per tal d'explicar el mecanisme bàsic del cotransport. |
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1989) Freqüència: 14 ALVARADO i LHERMINIER (1982) proposen un model que presenta l'avantatge de poder explicar el mecanisme de cotransport per als sucres així com també per als aminoàcids neutres ( fig. 5). |
Treballs de la Societat Catalana de Biologia (1989) Freqüència: 14 Malgrat alguns detalls que són encara foscos, el model de KESSLER i SEMENZA (1983) permet l'explicació de la majoria de les característiques del cotransport, i constitueix un model que es troba fermament recolzat pels resultats experimentals. |
Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal
2022
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons